Over Koru HR

Ervaren in het begeleiden van veranderingsprocessen.

De Koru is een ontrollend varenblad dat bij de Maori’s in Nieuw-Zeeland symbool staat voor vernieuwing en kracht. HR focust op de mens in organisaties.

Koru HR combineert beide: mensen en organisaties komen sterker uit vernieuwing en verandering.

Waarom doen we het?
Een omgeving worden waar mensen met goesting samenwerken, daar helpen we bedrijven bij. Zeker als die bedrijven en mensen in verandering zijn, verdient dat extra aandacht. Want mensen zijn een groot deel van hun leven aan het werk. En wie graag werkt, werkt goed. Daar zijn we van overtuigd.

Joris Smeyers

Koru HR  Joris

Mensen met wie we graag samenwerken

Roel Hermans

Muziek en coaching zijn de 2 rode draden in mijn leven, zowel privé als professioneel, ze hebben voor mij ook veel gemeen. Beiden hebben nood aan Harmonie, ritme, tempo en intensiteit en worden best beoefend met een grote dosis persoonlijke interpretatie. Als muzikant leer je omgaan met peak performances, stress en het oordeel van anderen. Je leert werken naar een doel waarbij volharding, regelmaat, discipline en excellence noodzakelijk zijn. Mijn ervaring als muzikant combineer ik al jaren met het coachen van ondernemers, want ook ondernemen doe je best vanuit de buik. Na het coachen van meer dan 150 ondernemers is één ding voor mij duidelijk: Er is geen wonderformule je moet het zelf verwezenlijken maar hoe sterker je als Mens in de wereld staat hoe meer kans op slagen je hebt als ondernemer.

Lauren Engels

C’est la passion qui me conduit vers mes choix professionnels et m’amène à suivre une formation de théâtre de trois ans à l’école international la Kleine à Bruxelles où j’y rencontre les joies du jeu et de la mise en scène. Depuis 2016, je mets mes talents de comédienne au service du monde du travail où j’anime en binôme avec un formateur la partie “mise en situations” lors de journées de formations axées sur la communication. De nombreux sujets passionnants, qui touchent au travail mais surtout à l’humain, sont abordés tel que le leadership, le burn out, le feedback, la gestion de l’agressivité et des emotions ou encore l’harcèlement au travail. J’aime aller à la rencontre des gens, les écouter et les mettre en confiance. C'est un plaisir de travailler dans pleins de secteurs différents. Je travaille en français et en anglais.

Ine Indesteege

Naast facilitator bij Koru HR werk ik als L&D manager, Gastdocent Training & Ontwikkeling aan de UCLL en zelfstandig Stress- en Burn-out coach Reeds jaren ben ik geboeid door de mens als werknemer, ondernemer, intrapreneur, ... een rol die je minimum 40 uren per week opneemt. Het is de kunst om je in deze rol goed te voelen. En meer nog, dat je er energie uithaalt, die je dan op jouw beurt terug kan inzetten in andere passies naast je werk. Vanuit zelfreflectie, levenslang leren en het streven naar een growth mindset train en coach ik op een interactieve en oplossingsgerichte manier. Ik help je inzicht te krijgen in het potentieel dat je bezit en reik concrete tools aan om dit potentieel eruit te halen.

Lies Lenaerts

Lies Lenaerts is een enthousiaste organisatiecoach met een voorliefde voor het begeleiden van mensen en teams doorheen verandering. Lies gelooft in het ontwikkelingspotentieel van mensen. Daarom benadert ze mensen waarderend. Lies daagt je uit om te reflecteren, te experimenteren en te groeien. Met aanstekelijke dynamiek, humor en overtuigingskracht weet ze mensen in beweging te zetten. Nuchter en soms ook confronterend, maar altijd samen en met resultaat. Daarnaast ondersteunt ze organisaties bij strategische ontwikkelingsoefeningen (structuur / visie / cultuur / waarden). Lies studeerde Criminologie en werkte als HR-manager en adviseur organisatieontwikkeling van een Vlaamse centrumstad. Ze specialiseerde zich tot facilitator van verandering in teams en organisaties (CIGO; U Hasselt; Weatherhead University Cleveland (VS),erkend Prosci (Adkar)- practitioner, Insights practitioner). Thema's waar zij graag rond werkt zijn omgaan met verandering, groepsdynamiek, samenwerking, feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Christoph Meunier

Christoph heeft een passie voor menselijke interactie. Hij gelooft erin dat leren een levenslang proces is. Sales en people management zijn helemaal 'zijn ding'! Sales is een cocktail van lef, vertrouwen, discipline, charisma, soft skills, gemoedstoestand en lef. Christoph coacht je om het te blenden! Leiding geven is een missie kunnen schrijven, verstaan en vertalen naar een visie. Sterker nog, als leidinggevende zet je de strategie om naar de tactische executie ervan. Hij zal je uitdagen en wordt graag uitgedaagd. Qua stijl zal Christoph je gecontroleerd uit de comfortzone halen zodat je inspiratie opdoet, je spel verbetert, goesting krijgt om iets anders en beter te doen in de plaats van alleen maar harder te werken.

Dave Nauwelaerts

Met mijn diploma’s communicatiemanager en acteur op zak, kan ik mijn 2 passies wonderwel combineren als trainingsacteur waarbij ik mijn getraind inlevensvermogen kan inzetten in gesprekssimulaties, coachingsgesprekken en communicatietrainingen tout-court. Mensen inzicht geven in zichzelf én de goesting zien om er zelf mee aan de slag te gaan, is waarvoor ik dit met veel plezier doe, keer op keer. Ik vertrek steeds van volgende 3 belangrijke pijlers: 1. Creëer een vertrouwensvolle setting voor de deelnemer(s) 2. Speel een realistische situatie en zet geloofwaardig gedrag neer 3. Geef gerichte en opbouwende feedback Op die manier ondersteun ik professionals zodat ze situaties op een doeltreffendere manier leren aanpakken en ook direct kunnen toepassen op de werkvloer. Praktijkgericht dus, tot en met. And I love it.

Natasha Smith

Ik ben Natasha, een gedreven trainer en coach met 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van mensen. De mens is mijn passie. Al jaren tracht ik te begrijpen wat de achterliggende drijfveren zijn in het gedrag van een en ander. Dit om de nodige ondersteuning te kunnen bieden in het ontwikkelen van vaardigheden. Ik hou van dynamische aanpakken, flexibele programma’s op maat van de deelnemer en natuurlijk in een gezellige, open en veilige sfeer.

Roger Baum

Als Trainingsacteur wil Roger je graag ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je bewust maken van jouw manier van communiceren en het effect daarvan op anderen. Met zijn jarenlange ervaring in bedrijfstraining en individuele coaching biedt Roger vakwerk op het gebied van gesprekssimulaties en andere spelmethodieken die gebruikt worden in communicatietrainingen binnen het bedrijfsleven, de non-profitsector en de overheid. Zijn ervaring staat garant voor goed tegenspel en zorgvuldige feedback. De spelmethodiek die Roger hanteert bestaat uit rollenspel, coaching , remedial-acting, theatrale werkvormen en lichaamswerk. Als Trainingsacteur heeft Roger in de loop der jaren een zesde zintuig ontwikkeld waarmee hij feilloos aanvoelt waar het schoentje bij de cursist wringt (mogelijke frustraties, blokkades, en zo meer). Samengevat gaat Roger samen met de Trainer bij de cursist opzoek naar een leermoment en een uiteindelijke succes ervaring.

Hugo Geervliet

Hoe interessant en inspirerend modellen en inzichten ook kunnen zijn, ik ga steeds op zoek naar de praktische vertaling ervan. Steeds vraag ik me af: “en wat kan je daar nu mee in de praktijk?” Op die manier maak ik de vertaling naar de werkrealiteit van de deelnemer. Zo buig ik theoretische inzichten om in bruikbare kapstokken. Vanuit de veilige omgeving die ik creëer, laat ik de deelnemers experimenteren met die nieuwe inzichten, zodat ze die gaan toepassen op een authentieke manier en niet als een kunstje. Met wat humor en (zelf)relativering wordt leren ook plezierig. Dat scheelt, voor mocht de lunch die dag al tegenvallen.

Niels Geuens

Een gedachte wordt een idee wanneer je het met anderen kunt delen, en een visuele prikkel blijft veel langer hangen dan een gedachte in je hoofd. Zodra je idee dus op papier staat, is het veel makkelijker om het te delen, te evalueren, bij te schaven en feedback te vragen. Tijdens de workshop faciliteer ik de vertaalslag van ontstane ideeën en afspraken naar een grafische uitwerking. Deze visuele representatie zal vervolgens fungeren als een referentiepunt of actieplan gedurende de verdere voortgang van het traject. Als creatief sparringpartner help ik daarnaast ook mensen en organisaties met het vormgeven van hun ideeën, visuele identiteit, merkverhaal en communicatie. Iedere organisatie heeft een eigen verhaal, het is mijn missie om dit zo goed mogelijk te vertellen en vertalen zonder hierbij in te boeten aan de authenticiteit.

Koru HR CommV.
Kerkstraat 76 - 3850 Nieuwerkerken
M. info@KoruHR.be
T. +32 476 863 328
BE 0555.920.658

Online Readiness by www.doublegum.be

Bedankt !
Oops! Something went wrong while submitting the form.