Over Koru HR

Ervaren in het begeleiden van veranderingsprocessen.

De Koru is een ontrollend varenblad dat bij de Maori’s in Nieuw-Zeeland symbool staat voor vernieuwing en kracht. HR focust op de mens in organisaties.

Koru HR combineert beide: mensen en organisaties komen sterker uit vernieuwing en verandering.

Waarom doen we het?
Een omgeving worden waar mensen met goesting samenwerken, daar helpen we bedrijven bij. Zeker als die bedrijven en mensen in verandering zijn, verdient dat extra aandacht. Want mensen zijn een groot deel van hun leven aan het werk. En wie graag werkt, werkt goed. Daar zijn we van overtuigd.

Joris Smeyers

Mensen met wie we graag samenwerken

Hugo Geervliet

Hoe interessant en inspirerend modellen en inzichten ook kunnen zijn, ik ga steeds op zoek naar de praktische vertaling ervan. Steeds vraag ik me af: “en wat kan je daar nu mee in de praktijk?” Op die manier maak ik de vertaling naar de werkrealiteit van de deelnemer. Zo buig ik theoretische inzichten om in bruikbare kapstokken. Vanuit de veilige omgeving die ik creëer, laat ik de deelnemers experimenteren met die nieuwe inzichten, zodat ze die gaan toepassen op een authentieke manier en niet als een kunstje. Met wat humor en (zelf)relativering wordt leren ook plezierig. Dat scheelt, voor mocht de lunch die dag al tegenvallen.

Roel Hermans

Muziek en coaching zijn de 2 rode draden in mijn leven, zowel privé als professioneel, ze hebben voor mij ook veel gemeen. Beiden hebben nood aan Harmonie, ritme, tempo en intensiteit en worden best beoefend met een grote dosis persoonlijke interpretatie. Als muzikant leer je omgaan met peak performances, stress en het oordeel van anderen. Je leert werken naar een doel waarbij volharding, regelmaat, discipline en excellence noodzakelijk zijn. Mijn ervaring als muzikant combineer ik al jaren met het coachen van ondernemers, want ook ondernemen doe je best vanuit de buik. Na het coachen van meer dan 150 ondernemers is één ding voor mij duidelijk: Er is geen wonderformule je moet het zelf verwezenlijken maar hoe sterker je als Mens in de wereld staat hoe meer kans op slagen je hebt als ondernemer.

Natasha Smith

Ik ben Natasha, een gedreven trainer en coach met 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van mensen. De mens is mijn passie. Al jaren tracht ik te begrijpen wat de achterliggende drijfveren zijn in het gedrag van een en ander. Dit om de nodige ondersteuning te kunnen bieden in het ontwikkelen van vaardigheden. Ik hou van dynamische aanpakken, flexibele programma’s op maat van de deelnemer en natuurlijk in een gezellige, open en veilige sfeer.

Roger Baum

Als Trainingsacteur wil Roger je graag ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je bewust maken van jouw manier van communiceren en het effect daarvan op anderen. Met zijn jarenlange ervaring in bedrijfstraining en individuele coaching biedt Roger vakwerk op het gebied van gesprekssimulaties en andere spelmethodieken die gebruikt worden in communicatietrainingen binnen het bedrijfsleven, de non-profitsector en de overheid. Zijn ervaring staat garant voor goed tegenspel en zorgvuldige feedback. De spelmethodiek die Roger hanteert bestaat uit rollenspel, coaching , remedial-acting, theatrale werkvormen en lichaamswerk. Als Trainingsacteur heeft Roger in de loop der jaren een zesde zintuig ontwikkeld waarmee hij feilloos aanvoelt waar het schoentje bij de cursist wringt (mogelijke frustraties, blokkades, en zo meer). Samengevat gaat Roger samen met de Trainer bij de cursist opzoek naar een leermoment en een uiteindelijke succes ervaring.

Koru HR g.c.v.
Kerkstraat 76 - 3850 Nieuwerkerken
M. info@KoruHR.be
T. +32 476 863 328
BE 0555.920.658

Online Readiness by www.doublegum.be

Bedankt !
Oops! Something went wrong while submitting the form.