Over Koru HR

Ervaren in het begeleiden van veranderingsprocessen.

De Koru is een ontrollend varenblad dat bij de Maori’s in Nieuw-Zeeland symbool staat voor vernieuwing en kracht. HR focust op de mens in organisaties.

Koru HR combineert beide: mensen en organisaties komen sterker uit vernieuwing en verandering.

Waarom doen we het?
Een omgeving worden waar mensen met goesting samenwerken, daar helpen we bedrijven bij. Zeker als die bedrijven en mensen in verandering zijn, verdient dat extra aandacht. Want mensen zijn een groot deel van hun leven aan het werk. En wie graag werkt, werkt goed. Daar zijn we van overtuigd.

Joris Smeyers

Mensen met wie we graag samenwerken

Roel Hermans

Muziek en coaching zijn de 2 rode draden in mijn leven, zowel privé als professioneel, ze hebben voor mij ook veel gemeen. Beiden hebben nood aan Harmonie, ritme, tempo en intensiteit en worden best beoefend met een grote dosis persoonlijke interpretatie. Als muzikant leer je omgaan met peak performances, stress en het oordeel van anderen. Je leert werken naar een doel waarbij volharding, regelmaat, discipline en excellence noodzakelijk zijn. Mijn ervaring als muzikant combineer ik al jaren met het coachen van ondernemers, want ook ondernemen doe je best vanuit de buik. Na het coachen van meer dan 150 ondernemers is één ding voor mij duidelijk: Er is geen wonderformule je moet het zelf verwezenlijken maar hoe sterker je als Mens in de wereld staat hoe meer kans op slagen je hebt als ondernemer.

Lauren Engels

C’est la passion qui me conduit vers mes choix professionnels et m’amène à suivre une formation de théâtre de trois ans à l’école international la Kleine à Bruxelles où j’y rencontre les joies du jeu et de la mise en scène. Depuis 2016, je mets mes talents de comédienne au service du monde du travail où j’anime en binôme avec un formateur la partie “mise en situations” lors de journées de formations axées sur la communication. De nombreux sujets passionnants, qui touchent au travail mais surtout à l’humain, sont abordés tel que le leadership, le burn out, le feedback, la gestion de l’agressivité et des emotions ou encore l’harcèlement au travail. J’aime aller à la rencontre des gens, les écouter et les mettre en confiance. C'est un plaisir de travailler dans pleins de secteurs différents. Je travaille en français et en anglais.

Lies Lenaerts

Lies Lenaerts is een enthousiaste organisatiecoach met een voorliefde voor het begeleiden van mensen en teams doorheen verandering. Lies gelooft in het ontwikkelingspotentieel van mensen. Daarom benadert ze mensen waarderend. Lies daagt je uit om te reflecteren, te experimenteren en te groeien. Met aanstekelijke dynamiek, humor en overtuigingskracht weet ze mensen in beweging te zetten. Nuchter en soms ook confronterend, maar altijd samen en met resultaat. Daarnaast ondersteunt ze organisaties bij strategische ontwikkelingsoefeningen (structuur / visie / cultuur / waarden). Lies studeerde Criminologie en werkte als HR-manager en adviseur organisatieontwikkeling van een Vlaamse centrumstad. Ze specialiseerde zich tot facilitator van verandering in teams en organisaties (CIGO; U Hasselt; Weatherhead University Cleveland (VS),erkend Prosci (Adkar)- practitioner, Insights practitioner). Thema's waar zij graag rond werkt zijn omgaan met verandering, groepsdynamiek, samenwerking, feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Ine Indesteege

Naast facilitator bij Koru HR werk ik als L&D manager, Gastdocent Training & Ontwikkeling aan de UCLL en zelfstandig Stress- en Burn-out coach Reeds jaren ben ik geboeid door de mens als werknemer, ondernemer, intrapreneur, ... een rol die je minimum 40 uren per week opneemt. Het is de kunst om je in deze rol goed te voelen. En meer nog, dat je er energie uithaalt, die je dan op jouw beurt terug kan inzetten in andere passies naast je werk. Vanuit zelfreflectie, levenslang leren en het streven naar een growth mindset train en coach ik op een interactieve en oplossingsgerichte manier. Ik help je inzicht te krijgen in het potentieel dat je bezit en reik concrete tools aan om dit potentieel eruit te halen.

Christoph Meunier

Christoph heeft een passie voor menselijke interactie. Hij gelooft erin dat leren een levenslang proces is. Sales en people management zijn helemaal 'zijn ding'! Sales is een cocktail van lef, vertrouwen, discipline, charisma, soft skills, gemoedstoestand en lef. Christoph coacht je om het te blenden! Leiding geven is een missie kunnen schrijven, verstaan en vertalen naar een visie. Sterker nog, als leidinggevende zet je de strategie om naar de tactische executie ervan. Hij zal je uitdagen en wordt graag uitgedaagd. Qua stijl zal Christoph je gecontroleerd uit de comfortzone halen zodat je inspiratie opdoet, je spel verbetert, goesting krijgt om iets anders en beter te doen in de plaats van alleen maar harder te werken.

Natasha Smith

Ik ben Natasha, een gedreven trainer en coach met 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van mensen. De mens is mijn passie. Al jaren tracht ik te begrijpen wat de achterliggende drijfveren zijn in het gedrag van een en ander. Dit om de nodige ondersteuning te kunnen bieden in het ontwikkelen van vaardigheden. Ik hou van dynamische aanpakken, flexibele programma’s op maat van de deelnemer en natuurlijk in een gezellige, open en veilige sfeer.

Gilles Delvaulx

Na een theateropleiding aan de Kleine Academie, dook Gilles in 1996 in het bruisende acteursleven. Hij speelde tien jaar lang bij ‘Théâtre des Zygomars’ en specialiseerde zich later in het schrijven en spelen van sketches en improvisatievoorstellingen in het Frans, Nederlands en Engels. Sinds 2008 begeleidt Gilles trainingen en coachings rond verbindende communicatie, conflicthantering, klantgerichtheid en spreken voor een publiek. Gilles heeft een hele warme stijl en werkt zeer op maat van deelnemers. En dat alles doet hij vlotjes in het Frans en het Nederlands :-)

Dave Nauwelaerts

Dave heeft ondertussen meer dan 20 jaar professionele ervaring op de teller als communicatiedeskundige met onderwerpen zoals communicatie met impact, moeilijke gesprekken voeren, omgaan met weerstand/verandering, feedback geven en ontvangen, coachende vaardigheden, presenteren, beïnvloeden en overtuigen, … Dit doet hij zowel in zijn rol als trainer, coach en trainingsacteur. Zijn stijl is interactief, humoristisch, creatief, innoverend en vooral verbindend. Dat alles met maar één doel: een veilige omgeving creëren waarbij deelnemers toepasbare tools in handen krijgen om tot groei te komen zowel op de werkvloer als in hun dagelijks leven.

Roger Baum

Als Trainingsacteur wil Roger je graag ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je bewust maken van jouw manier van communiceren en het effect daarvan op anderen. Met zijn jarenlange ervaring in bedrijfstraining en individuele coaching biedt Roger vakwerk op het gebied van gesprekssimulaties en andere spelmethodieken die gebruikt worden in communicatietrainingen binnen het bedrijfsleven, de non-profitsector en de overheid. Zijn ervaring staat garant voor goed tegenspel en zorgvuldige feedback. De spelmethodiek die Roger hanteert bestaat uit rollenspel, coaching , remedial-acting, theatrale werkvormen en lichaamswerk. Als Trainingsacteur heeft Roger in de loop der jaren een zesde zintuig ontwikkeld waarmee hij feilloos aanvoelt waar het schoentje bij de cursist wringt (mogelijke frustraties, blokkades, en zo meer). Samengevat gaat Roger samen met de Trainer bij de cursist opzoek naar een leermoment en een uiteindelijke succes ervaring.

Hugo Geervliet

Hoe interessant en inspirerend modellen en inzichten ook kunnen zijn, ik ga steeds op zoek naar de praktische vertaling ervan. Steeds vraag ik me af: “en wat kan je daar nu mee in de praktijk?” Op die manier maak ik de vertaling naar de werkrealiteit van de deelnemer. Zo buig ik theoretische inzichten om in bruikbare kapstokken. Vanuit de veilige omgeving die ik creëer, laat ik de deelnemers experimenteren met die nieuwe inzichten, zodat ze die gaan toepassen op een authentieke manier en niet als een kunstje. Met wat humor en (zelf)relativering wordt leren ook plezierig. Dat scheelt, voor mocht de lunch die dag al tegenvallen.

Niels Geuens

Een gedachte wordt een idee wanneer je het met anderen kunt delen, en een visuele prikkel blijft veel langer hangen dan een gedachte in je hoofd. Zodra je idee dus op papier staat, is het veel makkelijker om het te delen, te evalueren, bij te schaven en feedback te vragen. Tijdens de workshop faciliteer ik de vertaalslag van ontstane ideeën en afspraken naar een grafische uitwerking. Deze visuele representatie zal vervolgens fungeren als een referentiepunt of actieplan gedurende de verdere voortgang van het traject. Als creatief sparringpartner help ik daarnaast ook mensen en organisaties met het vormgeven van hun ideeën, visuele identiteit, merkverhaal en communicatie. Iedere organisatie heeft een eigen verhaal, het is mijn missie om dit zo goed mogelijk te vertellen en vertalen zonder hierbij in te boeten aan de authenticiteit.

Koru HR CommV.
Smolderstraat 142
3540 Herk-de-Stad
M. info@KoruHR.be
T. +32 476 863 328
BE 0555.920.658

Online Readiness by www.doublegum.be

Bedankt !
Oops! Something went wrong while submitting the form.