Personal Peak programma

Klim naar jouw piek als manager of ondernemer

Twijfel je soms of je goed bezig bent als ondernemer of manager?

Bots je op barrières en ben je bereid naar jezelf te kijken om ze te overwinnen?

Wil je hier op een actieve manier aan werken? Weg van alles en de bergen in?

Is een no-nonseaanpak ook jouw stijl?

Dan is ons Personal Peak programma zeker iets voor jou!!

Wat is wandelcoaching?

Al wandelend werken we aan moeilijkheden die jij tegenkomt in je groei. Je beweegt en je bent ontspannen. Dit stimuleert je creativiteit en openheid om oplossingen te vinden. De andere deelnemers en de coaches zorgen voor een vertrouwde omgeving die jou verder helpt.

Waarom deelnemen?

Dit programma helpt je

 • Je persoonlijke missie, visie en strategie helder te krijgen
 • Te beslissen welke personen passen bij die visie
 • Om in de spiegel te kijken naar je eigen sterktes en valkuilen
 • Meer lef en groei te bereiken als ondernemer of leidinggevende
 • Acties op te zetten die leiden naar groei
 • Een netwerk van groeiers opbouwen waar je achteraf op kan terugvallen
 • Vaker in de natuur te vertoeven, waar je creativiteit piekt!

Wat te verwachten?

Tijdens de gratis persoonlijke intake wandeling bespreken we welke noden je hebt en wat je uit dit traject wilt halen. Na deze intake beslis jijzelf of je deelneemt of niet.

 

Het verdere coachingstraject ziet er als volgt uit.

Get together in het mooie Haspengouw .
Tijdens deze startoefening sta je stil bij hoe jij als persoon je rol als ondernemer of leidinggevende opneemt. Al wandelend leer je de andere deelnemers kennen. Na afloop tafelen we samen bij chef Frederik van Domein Marsnil. Tijdens het diner lichten we het verdere programma in detail toe.

Voor de eigenlijke wandelcoaching gaan we naar het mooie Au im Bregenzerwald in Oostenrijk.
We starten zondag om 18u. Na het eten staat je carrièrepad centraal. Wat heb je al gedaan en hoe komt je persoon hier in naar voren? Wat geeft je energie? Wanneer verlies je jezelf? Aan de hand van je Insights Discovery® profiel spiegelen we je persoonlijke voorkeuren.

Maandag staat een tocht van 14 km en 1100 hoogtemeters op de agenda. Doorheen die tocht werken we aan de doelen die jij je stelt. Je scherpt ook je ‘why’ aan: waarom doe je wat je doet? Wat is je drijfveer?
Tijdens de wandeling wisselen we individuele opdrachten af met duo-bespreking en groepsreflecties. Rond 16u zijn we terug in ons hotel. Na een korte ontspanning en het avondeten werken we‘s avonds nog door op je persoonlijke sterktes en zwaktes.

Het programma dinsdag gaat over hoe je je netwerk gebruikt. Welke mensenpassen bij je missie en je visie? Wie geeft je energie? Wie kost je energie? We werken terug al wandelend. Deze keer kan de groep de zwaarte van de tocht bepalen.
Verwacht je terug aan een actieve dag waar je onder begeleiding van de coaches beslist hoe je netwerk jou meer lef en groei kan geven. De timing loopt gelijk met maandag. In de late namiddag zijn we terug in het hotel. Na het eten werken we verder.

Woensdag is een beslissingsdag. Wat doe je nu en wat leerde je uit de coachings? Welke acties ga je nemen? Welke zijn je angsten die je tegenhouden? Wat laat je op de berg en wat steek je in je rugzak? We eindigen de dag met je koudwatervrees te overwinnen.
Donderdagochtend ontbijten we samen en sluiten we het groepsgedeelte af.

Twee maanden later komen we terug samen in Domein Marsnil in Haspengouw. Tijdens dat opvolgmoment sparren we over hoe je je actiepunten in praktijk hebt omgezet en welke je volgende stappen zijn. We sluiten af met een gezellig etentje.


Voor wie?

Dit programma is er voor ondernemers en leidinggevenden. Een gezonde conditie is de enige vereiste om deel te nemen. De wandelingen zijn soms pittig, maar we houden het haalbaar voor iedereen. Je hoeft dus geen atleet te zijn om deel te nemen!

Belangrijker is dat je bereid bent om jezelf in vraag te stellen en die extra mile te gaan. Je haalt het meeste uit de wandelcoaching als je zoekt naar andere inzichten.

Door wie?

Roel Hermans
Muziek en coaching zijn de 2 rode draden in mijn leven, zowel privé als professioneel, ze hebben voor mij ook veel gemeen.

Beiden hebben nood aan Harmonie, ritme, tempo en intensiteit en worden best beoefend met een grote dosis persoonlijke interpretatie.

Als muzikant leer je omgaan met peak performances, stress en het oordeel van anderen. Je leert werken naar een doel waarbij volharding, regelmaat, discipline en excellence noodzakelijk zijn.

Mijn ervaring als muzikant combineer ik al jaren met het coachen van ondernemers, want ook ondernemen doe je best vanuit de buik.

Na het coachen van meer dan 150 ondernemers is één ding voor mij duidelijk: Er is geen wonderformule je moet het zelf verwezenlijken maar hoe sterker je als Mens in de wereld staat hoe meer kans op slagen je hebt als ondernemer.

Kom mee naar de schitterende berglandschappen van Oostenrijk waar we de tijd nemen om in de juiste volgorde jouw peak performances voor te bereiden:

- Eerst de mens
- dan de ondernemer
- dan de onderneming.

See you in the mountains ;)

Joris Smeyers
Wanneer ik verander- trajecten begeleid, spoor ik mensen aan om bewegend naar nieuwe ideeën te zoeken. Daarbij merk ik hoe stimulerend ‘the outdoors’ werken in een ontwikkelingstraject. Het buiten bewegen zorgt er voor meer en betere ideeën, voor ontspannen en open gesprekken, ….
Alles wat je nodig hebt om te groeien!

Bergen trekken me al sinds jaren aan…. Op eigen kracht en met je eigen doorzettingsvermogen kan je op plaatsen komen die je met verstomming slaan. Je kan daarbij alleen op je eigen ritme stappen, elk ander tempo is geforceerd te snel of te traag.

Daar zie ik ook de metafoor met leiden en ondernemen. Niemand doet het in jouw plaats en mits de nodige inspanning kan je hele knappe zaken verwezenlijken.

Zelf hou ik van een concrete aanpak. Met twee voeten op de grond spiegel ik en stel ik in vraag, soms scherp, soms met een knipoog en altijd met een boodschap!


Heb je al goesting om te peaken?

Dit vonden deelnemers aan een wandelcoaching ervan:

“Het feit van op een actieve manier aan je ontwikkeling te werken is tegelijkertijd verrijkend En ontspannend.”

Dit vonden deelnemers aan een wandelcoaching ervan:

“Ik had er niets van verwacht en superveel uit gehaald!”

Dit vonden deelnemers aan een wandelcoaching ervan:

“Door deze vierdaagse kreeg ik een hele straffe bundel aan kennis, inzichten, ervaringen en uitdagingen!”

Wanneer vindt dit plaats?


Het programma van voorjaar 2020 is wegens de Covid-19 crisis geannuleerd. We nemen de nieuwe data op zodra deze bekend zijn.

Deelnameprijs

Hierin is ongeveer alles inbegrepen

 • Jouw deelname aan het traject van intake tot en met opvolging
 • Zes diners (get together, viermaal gastronomisch menu in Oostenrijk, opvolgmoment)
 • Vier overnachtingen in een éénpersoonskamer in 4-sterrenhotel Hotel Adler, incl. ontbijtbuffet
 • Driemaal lichte lunch en namiddagsnack in het hotel
 • Gebruik van wellness en zwembad in het hotel
 • Alle leermaterialen tijdens het coachingstraject incl. je persoonlijk Insights profiel
 • Persoonlijke begeleiding door twee senior coaches


Niet inbegrepen is

 • je verplaatsing naar Oostenrijk en terug
 • 21% BTW
 • je persoonlijke uitgaven (drinken, aankopen, …) ter plaatse
 • je persoonlijke verzekeringen (reisverzekering, annulatieverzekering, …)

Schrijf je in of vraag meer informatie via onderstaande gegevens !

0032(0)476863328 (Joris)
0032(0)477228949 (Roel)

Klik hier en contacteer ons

Koru HR g.c.v.
Kerkstraat 76 - 3850 Nieuwerkerken
M. info@KoruHR.be
T. +32 476 863 328
BE 0555.920.658

Online Readiness by www.doublegum.be

Bedankt !
Oops! Something went wrong while submitting the form.