Personal Peak programma

Klim naar jouw piek als manager of ondernemer

Tijdens het Personal Peak programma maak je je missie, je visie en je strategie scherp.

We helpen je om als ondernemer en/of leidinggevende te focussen op je winning strategy.

Daarbij zoomen we in op‘hoe’ je je missie probeert waar te maken, met ‘wie’ je je omringt, en vooral ‘wat’ je zou kunnen doen om nog beter in je rol te zitten. 

Oh ja, deze vragen beantwoord je hoog in de bergen ;-)

Continue reading if you feel the vibe...

Koru HR Actief
Koru HR Personal peak programmaKoru HR Personal peak programmaKoru HR PWandelcoaching

Wat is wandelcoaching?

Al wandelend werken we aan moeilijkheden die jij tegenkomt in je groei. Je beweegt en je bent ontspannen. Dit stimuleert je creativiteit en openheid om oplossingen te vinden. De andere deelnemers en de coaches zorgen voor een vertrouwde omgeving die jou verder helpt.

Waarom deelnemen?

Omdat je even uit de rat race wil stappen en wil stilstaan bij jezelf

Omdat je in een veilige groep kan werken waar je toch stevig op de rooster zal liggen

Omdat de senior coaches je gezond in vraag stellen

Omdat het programma en de fysieke moeilijkheidsgraad aanpasbaar is aan de noden van de groep

Omdat je achteraf een netwerk van PersonalPeakers hebt bij wie je nog verder te rade kan gaan

Omdat je van actie houdt

Wat kan je verwachten?

Tijdens een gratis persoonlijke intake wandeling bespreken we welke noden je hebt en wat je uit dit traject wilt halen. We leggen je uit hoe het programma er uit ziet en welke fysieke uitdaging je kan kiezen. Na deze intake beslis jij zelf of je deelneemt of niet. 

 

Het verdere coachingstraject ziet er als volgt uit.

Get together in het mooie Haspengouw .
Tijdensdeze startoefening sta je stil bij hoe jij als persoon je rol als ondernemer of leidinggevende opneemt. Al wandelend leer je de andere deelnemers kennen. Met een hapje en een drankje overlopen we de practicalities van de trip.

Voor de eigenlijke wandelcoaching trekken we richting Oostenrijk. De komende 4 dagen trekken we de bergen in voor een huttentocht tot 3300m. 

Op weg naar Oostenrijk zoomen we in op je carrièrepad. Wat heb je al gedaan en hoe komt je persoon hier in naar voren? Wat geeft je energie? Wanneer verlies je jezelf? Aan de hand van je Insights Discovery® profiel spiegelen we je persoonlijke voorkeuren. 

Dag 1 staat een klim met +- 1000 hoogtemeters op de agenda. Uitdagend en zeker haalbaar voor iedereen. Doorheen die tocht werken we aan de doelen die jij je stelt. Je scherpt ook je ‘why’ aan: waarom doe je wat je doet? Wat is je drijfveer? 
Tijdens de wandeling wisselen we individuele opdrachten af met duo-besprekingen en groepsreflecties. Rond 16u komen we aan in de hut. Na een korte ontspanning en het avondeten werken we‘s avonds nog door op je persoonlijke sterktes en zwaktes.

De tweede dag start met je strategie: hoe breng je je visie in praktijk? Wat doe je gemakkelijk? Waar loop je van weg? Vervolgens werken we aan de vraag hoe je je netwerk gebruikt. Op wie richt je je? Welke mensen passen bij je missie en je visie?
We werken terug al wandelend. Bij de huttentocht stappen we vandaag op de gletsjer naar 3300meter, alles onder begeleiding van een ervaren Oostenrijkse berggids.
Verwacht je terug aan een actieve dag waar je onder begeleiding van de coaches beslist hoe je netwerk jou meer lef en groei kan geven. Qua timing loopt deze dag gelijk met de vorige: In de late namiddag komen we aan. Na het eten werken we verder. 

Op dag drie werken we verder aan je netwerk: Wie geeft je energie? Wie kost je energie? Hoe ziet je netwerk er uit?

Op dag 4 beslis jij wat er in je mentale rugzak gaat en wat er op de berg blijft liggen. Op deze beslissingsdag bepaal je concrete acties om toe te passen als je terug in the real life bent. Op deze acties komen we twee maanden later terug.
De volgende ochtend ontbijten we samen en sluiten we het groepsgedeelte af.

Twee maanden later komen we terug samen in Haspengouw. Tijdens dat opvolgmoment sparren we over hoe je je actiepunten in praktijk hebt omgezet en welke je volgende stappen zijn. We sluiten af met een gezellig etentje.


Koru HR PWandelcoaching

Voor wie?

Dit programma is er voor ondernemers en leidinggevenden. Een gezonde conditie is de enige vereiste om deel te nemen. De wandelingen zijn soms pittig, maar we houden het haalbaar voor iedereen. Je hoeft dus geen atleet te zijn om deel te nemen!

Belangrijker is dat je bereid bent om jezelf in vraag te stellen en die extra mile te gaan. Je haalt het meeste uit de wandelcoaching als je zoekt naar andere inzichten.

Door wie?

Koru HR

Roel Hermans
Muziek en coaching zijn de 2 rode draden in mijn leven, zowel privé als professioneel, ze hebben voor mij ook veel gemeen.

Beiden hebben nood aan Harmonie, ritme, tempo en intensiteit en worden best beoefend met een grote dosis persoonlijke interpretatie.

Als muzikant leer je omgaan met peak performances, stress en het oordeel van anderen. Je leert werken naar een doel waarbij volharding, regelmaat, discipline en excellence noodzakelijk zijn.

Mijn ervaring als muzikant combineer ik al jaren met het coachen van ondernemers, want ook ondernemen doe je best vanuit de buik.

Na het coachen van meer dan 150 ondernemers is één ding voor mij duidelijk: Er is geen wonderformule je moet het zelf verwezenlijken maar hoe sterker je als Mens in de wereld staat hoe meer kans op slagen je hebt als ondernemer.

Kom mee naar de schitterende berglandschappen van Oostenrijk waar we de tijd nemen om in de juiste volgorde jouw peak performances voor te bereiden:

- Eerst de mens
- dan de ondernemer
- dan de onderneming.

See you in the mountains ;)

Koru HR  Joris

Joris Smeyers
Wanneer ik verander- trajecten begeleid, spoor ik mensen aan om bewegend naar nieuwe ideeën te zoeken. Daarbij merk ik hoe stimulerend ‘the outdoors’ werken in een ontwikkelingstraject. Het buiten bewegen zorgt er voor meer en betere ideeën, voor ontspannen en open gesprekken, ….
Alles wat je nodig hebt om te groeien!

Bergen trekken me al sinds jaren aan…. Op eigen kracht en met je eigen doorzettingsvermogen kan je op plaatsen komen die je met verstomming slaan. Je kan daarbij alleen op je eigen ritme stappen, elk ander tempo is geforceerd te snel of te traag.

Daar zie ik ook de metafoor met leiden en ondernemen. Niemand doet het in jouw plaats en mits de nodige inspanning kan je hele knappe zaken verwezenlijken.

Zelf hou ik van een concrete aanpak. Met twee voeten op de grond spiegel ik en stel ik in vraag, soms scherp, soms met een knipoog en altijd met een boodschap!


Heb je al goesting om te peaken?

Dit vonden deelnemers aan een wandelcoaching ervan:

“Het feit van op een actieve manier aan je ontwikkeling te werken is tegelijkertijd verrijkend En ontspannend.”

Dit vonden deelnemers aan een wandelcoaching ervan:

“Ik had er niets van verwacht en superveel uit gehaald!”

Dit vonden deelnemers aan een wandelcoaching ervan:

“Door deze vierdaagse kreeg ik een hele straffe bundel aan kennis, inzichten, ervaringen en uitdagingen!”

Wanneer vindt dit plaats?


Personal Peak'22 gaat door in week 35 van 2023!

Ondertussen werken we ook aan een wintereditie voor Personal Peak. Wil je al skiënd werken aan jezelf? Geef ons dan een seintje!

Deelnameprijs

De exacte prijs hangt af van de gekozen formule (zomer of winter en van het aantal deelnemers (min 3, max 4; )

In de prijs is ongeveer alles inbegrepen

  • Jouw deelname aan het traject van intake tot en met     opvolging
  • Get together moment met catering, half pension overnachting in Oostenrijk, opvolgmoment met catering
  • Vier overnachtingen in berghutten of in een hotel, incl. ontbijtbuffet
  • Alle leermaterialen tijdens het coachingstraject incl. je   persoonlijk Insights profiel
  • Persoonlijke begeleiding door onze senior coaches


Niet inbegrepen is

  • je verplaatsing naar Oostenrijk en terug
  • 21% BTW
  • je persoonlijke uitgaven (drinken, aankopen, …) ter plaatse
  • je persoonlijke verzekeringen (reisverzekering, annulatieverzekering, …)

Schrijf je via deze knop in voor het online infomoment of vraag meer informatie via dit nummer!

0032(0)476863328

Klik hier en contacteer ons

Koru HR CommV.
Smolderstraat 142
3540 Herk-de-Stad
M. info@KoruHR.be
T. +32 476 863 328
BE 0555.920.658

Online Readiness by www.doublegum.be

Bedankt !
Oops! Something went wrong while submitting the form.