Begeleiding van teams

Hoe ontwikkel je van een groep naar een team?

Wil je je team sneller doorheen de ‘snuffelfase’ loodsen? Ben je op zoek naar een actieve aanpak om je team naar het volgende niveau te tillen? Wil je een team dat samen acties met resultaat afspreekt? Zoek je begeleiding om je team geolied te doen samenwerken?

We zorgen voor een teambegeleiding op maat van jouw noden én die van het team.

We begeleiden teams vanuit twee overtuigingen:

“Een echt team heeft gemeenschappelijke doelen en de teamleden hebben elkaar nodig om die doelen te bereiken.”

“Interne en externe klanten merken of een team goed draait of niet. Een geolied team leidt tot performantie.”

Elke teambegeleiding starten we met een intake. Wat is het doel van de begeleiding? Is er een specifieke vraag? Welke is de cultuur binnen het team? Op basis van de noden van het team kiezen we voor een specifieke procesbegeleiding.

Een voorbeeld:

Elk team bestaat uit verschillende individuen, elk met hun eigen sterktes en noden. Met Insights Discovery® leren de teamleden hun eigen persoonlijkheidsvoorkeuren en die van elkaar kennen. Zo wordt een team zich bewust van zijn dynamiek, zijn sterktes en uitdagingen. Elk teamlid benoemt tijdens de begeleiding waar hij nood aan heeft bij het samenwerken. Onderlinge afspraken laten het team elke dag geolied samenwerken.

De Yappanezen stapten in deze begeleiding en tonen hoe je als team bewust kan inspelen op elkaars sterktes om de klanten nog beter te kunnen helpen. Check the movie!

- Neem vrijblijvend contact met ons op -

Koru HR CommV.
Smolderstraat 142
3540 Herk-de-Stad
M. info@KoruHR.be
T. +32 476 863 328
BE 0555.920.658

Online Readiness by www.doublegum.be

Bedankt !
Oops! Something went wrong while submitting the form.