Change Architect

Hoe zet je een doordacht change traject op?

Zijn er veranderingen op til in je organisatie en wil je dat alle collega’s snel mee zijn in dat verhaal? Wil je een duidelijk en doordacht stappenplan uittekenen om je organisatie doorheen die veranderingen te loodsen? Wil je de reactie “we hebben het altijd zo gedaan” ombuigen naar “we gaan het anders en beter doen”?

Als change architect begeleiden we je doorheen je transformatie.

Organisaties hebben soms nood aan verandering. Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers mee willen gaan in die change? Vanuit onze jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende groepen weten we hoe we mensen in beweging kunnen zetten. We denken analytisch en werken methodisch en tekenen mee de te zetten stappen in het veranderingsproces uit.

We starten met een impact-scan van de verandering en doen een stakeholder analyse. Dit vormt mee de basis van een optimaal change plan.

Ook de implementatie zelf van die change begeleiden we. Dat kan op verschillende manieren. We kunnen de sponsor van de verandering ondersteunen in de communicatie over de change. Of we begeleiden de people managers zodat zij de medewerkers warm kunnen maken voor het nieuwe verhaal.

Verandering zorgt voor weerstand. Door people managers ermee te leren omgaan, buigen we die weerstand om tot iets functioneels. Als neutrale partij zijn we ook een ideaal klankbord waarbij de medewerkers terecht kunnen met hun bedenkingen en gevoelens.

Voor ons change management gebruiken we ProSci’s ADKAR® methode. We werken op een meetbare manier aan uw verandering en focussen op de menselijke factor van change.

- Neem vrijblijvend contact met ons op -

Koru HR CommV.
Smolderstraat 142
3540 Herk-de-Stad
M. info@KoruHR.be
T. +32 476 863 328
BE 0555.920.658

Online Readiness by www.doublegum.be

Bedankt !
Oops! Something went wrong while submitting the form.