Individuele coaching

Hoe ga je aan de slag met individuele uitdagingen in je job?

Loop je in je job tegen grenzen of drempels aan? Stel je je eigen manier van werken in vraag? Ben je op zoek naar hoe het anders kan? Zoek je begeleiding door een neutrale partij die je een spiegel kan voorhouden en je zo kan doen groeien?

Wij bieden een individueel coaching track, afgestemd op je concrete noden.

Doel van een coaching track

Tijdens een coaching track gaat de coach aan de slag met de coachee en zijn leidinggevende (N+1). Samen willen ze de ontwikkeling van de coachee boosten.

Aanpak en rollen

De begeleiding in een coaching track verloopt doelgericht en stapsgewijs.

De coachee draagt daarbij een grote verantwoordelijkheid voor het eigen ontwikkelingsproces en kan dat zelf in handen nemen door

  • Leervragen te formuleren als startpunt van een coachinggesprek
  • Na een gesprek de voornemens om te zetten in acties in de dagelijkse praktijk
  • De N+1 aan te spreken en te bevragen en zo gechallenged te worden in de dagelijkse praktijk
  • De coach te “gebruiken” als er zich tussentijds vragen of blokkages voordoen

De N+1 neemt actief deel aan het doelstellingsgesprek waarmee de coaching track start. Tijdens one-on-one meetings met de coachee bevraagt de N+1 hoe acties in de praktijk liepen, op welke moeilijkheden de coachee stootte en hoe die aangepakt werden. De N+1 is zo een klankbord en een sparringpartner voor de coachee. Tot slot is de N+1 ook betrokken bij de wrap up meeting, waar de key learnings en de next steps centraal staan.

De coach werkt op twee fronten.

Ten eerste vertrekt elke coaching van leervragen en stimuleert de coach de coachee om zelf oplossingen te vinden voor die leervragen. Lukt dat niet, dan kan de coach een oplossing suggereren. De coachee kiest steeds zelf om wel of niet verder te gaan met die suggestie.

Daarnaast (en nog belangrijker) spiegelt de coach gedurende de hele begeleiding de coachee op aannames en blokkerende gedachten. Zo krijgt de coachee inzicht in de eigen drijfveren en overtuigingen. Vanuit dat inzicht zoeken coach en coachee samen naar andere overtuigingen die tot effectiever gedrag leiden.

De coach werkt altijd vanuit vertrouwen en is neutraal. Het is de coachee die beslist welke informatie uit de gesprekken gedeeld mag worden en met wie.

- Neem vrijblijvend contact met ons op -

Koru HR CommV.
Smolderstraat 142
3540 Herk-de-Stad
M. info@KoruHR.be
T. +32 476 863 328
BE 0555.920.658

Online Readiness by www.doublegum.be

Bedankt !
Oops! Something went wrong while submitting the form.