ZF Windpower

Joris heeft een groot inlevingsvermogen, en kan uitdagingen vertalen in trainingsmateriaal dat aanspreekt.

Plant Head Ruud Bakermans

De missie van ZF Wind Power is om wereldwijd de toonaangevende leverancier van tandwielkasten voor windturbines te zijn en om van windenergie 's werelds meest aantrekkelijke energiebron te maken.
Om wereldwijd een toonaangevend leider te zijn, moeten we als het beste team – medewerkers én leidinggevenden - in de markt staan.
Toen we begin 2016 nadachten over een uitgebreider Leadership traject voor onze Teamleaders hebben we onmiddellijk Joris betrokken bij het uitwerken daarvan. Joris had reeds voordien voor het middenkader van ZF  een training Gesprekstechnieken i.k.v. het jaarlijks evaluatiegesprek verzorgd.  Ons Leadership traject heeft als doel het leiderschap op de werkvloer te versterken. Bij dit traject speelden onze Teamleaders de hoofdrol. Maar de afdelingsmanagers, HR en ikzelf waren  er in hoge mate bij betrokken. We kijken er heel positief op terug. Joris heeft een groot inlevingsvermogen, en kan uitdagingen vertalen in trainingsmateriaal dat aanspreekt. Zijn aanpak is steeds een aanrader.

Diensten waarvan deze klant gebruik maakte

Koru HR CommV.
Smolderstraat 142
3540 Herk-de-Stad
M. info@KoruHR.be
T. +32 476 863 328
BE 0555.920.658

Online Readiness by www.doublegum.be

Bedankt !
Oops! Something went wrong while submitting the form.