Farmaline

De projecten werpen hun vruchten af en de sfeer is steeds positief!

Zaakvoerster Leen Ponet

Farmaline kwam een eerste maal in aanraking met Joris in januari 2015 tijdens onze teambuilding. Joris gaf een workshop volgens het principe van Insights Discovery waarbij de personeelsleden inzicht kregen over de verschillende persoonlijkheidsstijlen en hoe daarmee om te gaan. Tevens werden vanuit iedere ‘kleur’ werkpunten voor de toekomst opgemaakt. Deze workshop werd zeer positief ervaren en de weken nadien voelde je de positieve vibe.

Echter, de maanden verstreken, het gevoel minderde en de werkpunten waren niet meer prioritair.

Om echt sturing te geven aan een inhoudelijk personeelsbeleid hadden we hulp nodig. In juli startte Joris aan 2 dagen per week om structuur te brengen in onze manier van werken waarbij er veel aandacht ging naar het coachen van de teamleaders. Joris ontwikkelde voor Farmaline een onthaal- en inwerkbeleid zodat nieuwe medewerkers snel en efficiënt ingeschakeld kunnen worden op een positieve manier.

Samen met de teamleaders deed Joris een competentieweging bij de medewerkers. Aan de hand hiervan werden niveau’s gedefinieerd waaraan een beloningsbeleid werd gekoppeld. Ook werd er het feedbackbeleid gestructureerd en opgevolgd.

De medewerkers werden steeds nauw betrokken bij het project. Hun ideeën en meningen werden verwerkt in het niveaubeleid en ze worden in 1-2-1 meetings regelmatig op de hoogte gehouden van hun prestaties

We ontwikkelden een intern uitwisselingsproject waarbij een medewerker een andere dienst kan gaan ontdekken. Dit verhoogt het respect voor elkaar en de betrokkenheid naar Farmaline als bedrijf. Ze vinden het ook allemaal leuk om te doen.

Joris denkt vanuit de noden van het bedrijf en vertaalt dit op de juiste manier naar de medewerkers toe. Hij coacht de teamleaders in hun manier van communiceren en geeft inzicht waarom medewerkers op een  bepaalde manier reageren en hoe daarmee omgaan. Hij volgt zijn projecten goed op en spoort de betrokken personen aan hun doelstellingen te bereiken wanneer deze op de lange baan geschoven dreigen te worden. Joris is recht-door-zee en krijgt ook het nodige vertrouwen van de medewerkers wat belangrijk is wanneer er zich veranderingen voordoen.

Het is aangenaam samenwerken met Joris zowel voor de zaakvoerders, leidinggevenden en de medewerkers. De projecten werpen hun vruchten af en de sfeer is steeds positief!

Diensten waarvan deze klant gebruik maakte

Koru HR CommV.
Smolderstraat 142
3540 Herk-de-Stad
M. info@KoruHR.be
T. +32 476 863 328
BE 0555.920.658

Online Readiness by www.doublegum.be

Bedankt !
Oops! Something went wrong while submitting the form.