Microflor

Het team is sterker, transparanter in communicatie en efficiënter in overleggen dan voor de sessies.

Tom Rasquin - Productieverantwoordelijke

Om competitief te blijven in de markt en klantgericht te blijven werken wordt de dag van vandaag een hoge flexibiliteit vereist van een productiebedrijf. Bij Microflor zorgt dit ervoor dat productieprocessen zich snel aanpassen aan de noden van de klant en de eisen van het product.

In onze productie worden de teamleaders meer en meer geconfronteerd met een hoge mate van verandering en flexibiliteit. Dit zorgt ervoor dat ze zeer oplossingsgericht moeten kunnen ageren en multidisciplinair leren samenwerken. Dit wordt eveneens uitdagender door organisatorische en hiërarchische wijzigingen in ons bedrijf.

De tijd was dus rijp om er terug volledig te staan als een team in onze productie. Daarom hebben wij Koru ingeschakeld om ons hierin te begeleiden. Na een uitgebreid intakegesprek had Joris een goed zicht op de profielen van de teamleden en het doel waar we naartoe wouden. Hij stelde ons een actieplan voor dat ons beoogde resultaat heel goed weerspiegelde.

De sessies namen ons van een persoonlijke kennismakingsessie tot een zeer actiegerichte aanpak naar de praktijk. Telkens ervaarden we dat Joris ons heel goed kende en ons hier professioneel in begeleidde. Na de laatste sessies hadden we voldoende handvaten om er zelf mee aan de slag te gaan. Het team is sterker, transparanter in communicatie en efficiënter in overleggen dan voor de sessies. Dat hebben we te danken aan Joris.

Diensten waarvan deze klant gebruik maakte

Koru HR CommV.
Smolderstraat 142
3540 Herk-de-Stad
M. info@KoruHR.be
T. +32 476 863 328
BE 0555.920.658

Online Readiness by www.doublegum.be

Bedankt !
Oops! Something went wrong while submitting the form.