Baltimore Aircoil Company

Het mag gezegd dat dit traject met brio is geslaagd dankzij de goede voorbereidingen en de brilliante trainingsskills van Joris

Plant Manager Geert Jacobs

Als Belgische productie vestiging van het Amerikaanse Baltimore Aircoil Company (BAC), zijn we in 2013 van start gegaan met een lokaal "Leadership traject" voor al onze leidinggevenden in de fabriek. Dit traject had voornamelijk tot doel om zowel nieuwe als ervaren leidinggevenden middelen aan te reiken om effectief te zijn in hun dagdagelijks leidinggeven. De doelgroep van het twee jaar durende opleidings traject omvatte zowel afdelingshoofden als meewerkende leidinggevenden,
We hebben zeer bewust geopteerd voor een op maat gemaakt opleidingstraject dat aansluit aan onze noden en bedrijfscultuur. Naast groepstrainingen werden op gepaste tijdstippen individuele coachings en reflectiemomenten ingebouwd.  Binnen onze cultuur hechten we veel belang aan een open communicatie, directe en pragmatische aanpak, en positieve ingesteldheid van elk individu.

Samen met de ganse leidinggevende groep kijk ik enorm positief terug op deze ervaring. Een hechter leadershipteam is dagelijks op de vloer merkbaar. Leidinggevenden hebben geleerd dezelfde taal te spreken en hebben een kapstok om makkelijker en vlotter om te gaan met menselijke problemen. Elk individu is geëvolueerd op zijn eigen niveau.
Het is niet iedereen gegeven om in deze softe materie mensen beter te maken. Het vraagt menige skills en ervaring om deze materie effectief te brengen aanleidinggevenden op uiteenlopende niveaus. Het mag gezegd dat dit traject met brio is geslaagd dankzij de goede voorbereidingen en de brilliante trainingsskills van Joris.

Geert Jacobs,
Plant Manager

Diensten waarvan deze klant gebruik maakte

Koru HR CommV.
Smolderstraat 142
3540 Herk-de-Stad
M. info@KoruHR.be
T. +32 476 863 328
BE 0555.920.658

Online Readiness by www.doublegum.be

Bedankt !
Oops! Something went wrong while submitting the form.